Have an account? Log in or

Casal d’estiu

Sobre la darrera setmana de juny i fins a acabar el juliol, i els primers dies de setembre, la Fundació organitza un casal d’estiu a les mateixes instal·lacions. Aquesta iniciativa sorgeix originàriament, per donar resposta a moltes famílies d’exalumnes, i alguns també que per tenir germans nadons matriculats, demanaven poder tornar durant aquestes setmanes d’estiu. El casal està obert a tothom, i acull infants des dels 3 als 12 anys.

Per a aquelles famílies que ho necessiten, el centre ofereix la possibilitat d’ampliar l’horari al matí (8:00h-9:00h) i a la tarda (17:00h-18:00h) aprofitant el servei d’acollida que ja es posa a disposició dels alumnes de la llar d’infants.

Àlbum de fotos del darrer Casal d'Estiu

Selecció de fotos de diferents moments del casal.

Ens el proposem com una activitat lúdica i educativa en el que els/les nens/es s’ho passen d’allò més bé experimentant, treballant en equip, sent creatius,… L’activitat gira a voltant d’un centre d’interès i és a partir d’aquest que es fa la programació.

Preus assequibles

Els preus del casal, en consonància amb la resta de serveis de la Fundació, són molt assequibles. El període d’inscripció s’inicia els primers dies de maig i les places són molt limitades.
Cada setmana de casal complet amb serveis de menjador: 100€
Matrícula: 30 €